Kontorbygg

Varner – nytt hovedkontor

Løsning Bilde, Digital Signage, Lyd, Videokonferanse
Bransje Retail
Når 2017
Lokasjon Slependen, Asker
Kunde Varner

 

Vi er stolt leverandør av audiovisuelle løsninger til Varners hovedkontor. Organisasjonskultur, innovasjon og opplevelser er sentrale verdier hos Varner-Gruppen, noe som også reflekteres i deres nye hovedkvarter. Bygget ble ferdigstilt i desember 2015 og inneholder innovative, gjennomtenkte konsepter, hvor både interiør og AV-løsningene henger sammen og bidrar til å styrke selskapets merkevare og identitet. Skjerm-løsningene fungerer som ikke bare som flater for informasjon, men også som et verktøy for kulturbygging på tvers av kjedeprofilene.

Bygget inneholder 50 møterom, med Crestron Digital Media, og felles matriser i EF rommene. De har fått et auditorium uten sidestykke, med BOSE Roommatch system, og Nord Europas største LED vegg som måler hele 49 kvadratmeter! Det er installert BOSE lydanlegg med Dante i hele bygget. Til sammen over 400 høyttalere som gir en fantastisk lydopplevelse. Den gode lyden kan man også oppleve ute, på to store takterasser og ved inngangen av bygget. Det er over 60 skjermer som viser innhold i bygget, samt en 4×4 skjermvegg med 55 tommers UD-E skjermer, klar for å vise 4K innhold. For å toppe det hele ble en 15 meters LED ticker med 4mm pixelpitch satt opp i resepsjonen, som er hver tid holder de ansatte oppdatering på omsetningstallene i selskapet.

Varner er et av Nord Europas største motekonserner med nærmere 11.000 medarbeidere og 1.500 butikker fordelt på 8 land; Norge, Sverige, Finland, Danmark, Island, Polen, Tyskland og Østerrike. Konsernet består av motekjedene A-Z, Bik Bok, Carlings, Cubus, Days Like This, Dressmann, Dressmann XL, Urban, Vivikes, Volt, Wow, Levi’s Store, Nike Store og Denim & Supply.

Relaterte Prosjekter

alle prosjekter